logo

Steun het festival

Word donateur!

Het festival wordt onder andere mogelijk gemaakt door subsidies en fondsen. Voor een deel is het festival ook afhankelijk van particuliere giften en zakelijke donateurs. Wil je helpen het festival helpen mogelijk te maken stort dan jouw bijdrage op bankrekening NL86 INGB 0008 1051 50, ten name van Stichting PianoFest te Amsterdam. Je kunt je gift aftrekken van de belasting, omdat we een culturele ANBI status hebben.

Word vrijwilliger!

Wij zoeken ook vrijwilligers voor PianoFest 2018. Er zijn ongeveer 20 vrijwilligers nodig voor het begeleiden van de deelnemers, het wegwijs maken van bezoekers in het gebouw en het coördineren van het randprogramma. In mei plaatsen wij hier de profielen van de benodigde vrijwilligers. Door een email te sturen aan info[at]pianofest.nl kun je ons alvast laten weten dat je geïnteresseerd bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de nieuwsberichten over het festival. Zodra de registratie opengaat stuurt Stichting PianoFest een aankondiging uit. Laat hier je emailadres achter:
logo
Designed and developed by Ilya. Pianofest © 2018